Kent Gottfridsson Skogsentreprenad

Jönköpings län

Information

Kent Gottfridsson Skogsentreprenad är en verksamhet som finns i Sävsjö. I Kent Gottfridsson Skogsentreprenad finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gottfridsson, Kent Åke Stefan som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kent Gottfridsson Skogsentreprenad så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kent Gottfridsson Skogsentreprenad på telefon 070-6453904.

Skogsarbeten

Idag är Kent Gottfridsson Skogsentreprenad av bolagstypen Enskild firma.

Kent Gottfridsson Skogsentreprenad är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Sävsjö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kent Gottfridsson Skogsentreprenad innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Kent Gottfridsson Skogsentreprenad är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kent Gottfridsson Skogsentreprenad så är det följande:

Kent Gottfridsson Skogsentreprenad har 590129-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.