Karl-Olof Salomonsson Trävaru & Maskinhandel

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sävsjö och Karl-Olof Salomonsson Trävaru & Maskinhandel är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Karl-Olof Salomonsson Trävaru & Maskinhandel är ett av dem. Statusen för Karl-Olof Salomonsson Trävaru & Maskinhandel är att Bolaget är aktivt.

Karl-Olof Salomonsson Trävaru & Maskinhandel är ett Enskild firma och skapades 1992-04-02. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Sävsjö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Karl-Olof Salomonsson Trävaru & Maskinhandel ska trivas.

Karl-Olof Salomonsson Trävaru & Maskinhandel är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Sävsjö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med skogsråvaror, jordbruks- och entreprenadmaskiner

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Karl-Olof Salomonsson Trävaru & Maskinhandel är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Karl-Olof Salomonsson Trävaru & Maskinhandel och det finns flera verksamheter som är det idag i Sävsjö.

Vill man komma i kontakt med Karl-Olof Salomonsson Trävaru & Maskinhandel så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0382-25063.

.

De som är på något sätt har med Karl-Olof Salomonsson Trävaru & Maskinhandel är Salomonsson, Karl-Olof Kenneth som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Karl-Olof Salomonsson Trävaru & Maskinhandel har 570620-XXXX som sitt organisationsnummer.