Denkes Gräv AB

Jönköpings län

Information

Denkes Gräv AB är ett av många bolag som finns i Sävsjö. Det är nämligen den kommunen som Denkes Gräv AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Denkes Gräv AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-11-22.

Denkes Gräv AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2007-09-11. Men sedan 2007-11-22 så har Denkes Gräv AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Villag. 6, 576 36, Sävsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Denkes Gräv AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0382-10903.

Sävsjö arbetar för att bolag som Denkes Gräv AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Denkes Gräv AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget ska bedriva grävningsentreprenadarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Denkes Gräv AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Denkes Gräv AB och det är följande personer, Denke, Jan Olof Roland som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Denke, Anna Karin Margareta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Renée Ellesin som är född 1953 och har titeln Revisor, Sjödahl, Nils Arne Magnus som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Denkes Gräv AB är 556737-4326.