Christian D Åkeri i Sävsjö AB

Jönköpings län

Information

Bolaget ska bedriva åkerirörelse avseende entreprenad-, asfaltskörning samt övriga godstransporter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Christian D Åkeri i Sävsjö AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sävsjö så är Christian D Åkeri i Sävsjö AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Sävsjö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sävsjö och i Jönköpings län. Redan 2007-03-01 så skapades Christian D Åkeri i Sävsjö AB och verksamheten är har F-skattsedel Christian D Åkeri i Sävsjö AB har haft det sedan 2007-06-14.

Christian D Åkeri i Sävsjö AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-06-14

556724-9064 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sävsjö.

Just nu är Christian D Åkeri i Sävsjö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Christian D Åkeri i Sävsjö AB så går det att nå dem via telefon på 070-2053598 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Christian D Åkeri i Sävsjö AB är Dannström, Christian Samuel som är född 1977 och har titeln VD, Dannström, Christian Samuel som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Dannström, Madeleine Anneli Sofia som är född 1977 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Renée Ellesin som är född 1953 och har titeln Revisor, Sjödahl, Nils Arne Magnus som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.