Estrato AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sävsjö och Estrato AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Estrato AB är ett av dem. Statusen för Estrato AB är att Bolaget är aktivt.

Estrato AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-12. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Sävsjö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Estrato AB ska trivas.

Estrato AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-21. I Sävsjö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av mediakoordinering, montersystem, programlicenser, utbildningar och marknadsföringstjänster samt förvalta värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Estrato AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-21.

Idag är Estrato AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sävsjö.

Vill man komma i kontakt med Estrato AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6545104.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Estrato AB är Gustafzon, Anna Cornelia Antonia som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafzon, Frank Peter Erik som är född 1971 och har titeln Suppleant, Persson, Lars-Olof Magnus som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .

Estrato AB har 556720-3053 som sitt organisationsnummer.