Sävsjö Bagaren Produktions AB

Jönköpings län

Information

Sävsjö Bagaren Produktions AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Sävsjö som är den kommunen där Sävsjö Bagaren Produktions AB finns. I Sävsjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sävsjö Bagaren Produktions AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sävsjö Bagaren Produktions AB har haft sedan 2007-08-23. Sävsjö Bagaren Produktions AB har funnits sedan och 2007-08-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sävsjö Bagaren Produktions AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Smedg. 1, 576 33, Sävsjö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0382-13755.

Sävsjö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sävsjö Bagaren Produktions AB Privat, ej börsnoterat.

Sävsjö Bagaren Produktions AB har idag 556719-3098 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sävsjö Bagaren Produktions AB

Bolaget skall bedriva tillverkning av hel- och halvfabrikat av samtliga brödtyper samt därmed förenlig verksamhet.

I Sävsjö Bagaren Produktions AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Clas Göran Peter som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Vestlin, Kjell Karl Olof som är född 1945 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Hugo som är född 1951 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .