Boströms Ljud & Ljus i Sävsjö AB

Jönköpings län

Information

I Sävsjö finns det ett Aktiebolag som heter Boströms Ljud & Ljus i Sävsjö AB. Det finns flera verksamheter som liknar Boströms Ljud & Ljus i Sävsjö AB i Jönköpings län. Sävsjö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Boströms Ljud & Ljus i Sävsjö AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-01-18 och det finns flera verksamheter som är det i Jönköpings län.

Sedan 2006-09-11 så har Boströms Ljud & Ljus i Sävsjö AB varit registrerat och sedan 2007-01-18 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Boströms Ljud & Ljus i Sävsjö AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sävsjö.

Vill man komma i kontakt med Boströms Ljud & Ljus i Sävsjö AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Djurgårdsg. 13, 576 32, Sävsjö. Vi ni istället prata med Boströms Ljud & Ljus i Sävsjö AB så kan ni göra det på 0382-14444.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av ljud, ljus och fotoprodukter, bedriva uppdragsfotografering med bildförsäljning, förvaltning och handel med värdepapper, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Boström, Jim Andreas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Karin Elisabeth som är född 1977 och har titeln Suppleant, Sjödahl, Nils Arne Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Boströms Ljud & Ljus i Sävsjö AB har 556710-5803 som sitt organisationsnummer.