Splitworks technology of sweden AB

Jönköpings län

Information

Splitworks technology of sweden AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Sävsjö som är den kommunen där Splitworks technology of sweden AB finns. I Sävsjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Splitworks technology of sweden AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Splitworks technology of sweden AB har haft sedan 2006-05-25. Splitworks technology of sweden AB har funnits sedan och 2006-05-25 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Splitworks technology of sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Köpmang. 14, 570 01, Rörvik men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-9950198.

Sävsjö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Splitworks technology of sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Splitworks technology of sweden AB har idag 556702-0986 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Splitworks technology of sweden AB

Systemutveckling, handel av hem- och industriell elektronik inom audio och video samt därmed förenlig verksamhet.

I Splitworks technology of sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Danielsson, Rune Oskar Fredrik som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultqvist, Stig Torbjörn som är född 1960 och har titeln Suppleant, Landén, Mats Josef som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .