Tobojo Fastighets AB

Jönköpings län

Information

556700-9963 är organisationsnummer för bolaget Tobojo Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tobojo Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sävsjö som är den kommunen som Tobojo Fastighets AB finns i.

Tobojo Fastighets AB har varit registrerat sedan 2006-03-30 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tobojo Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-05.

Tobojo Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sävsjö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tobojo Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Tobojo Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 0382-67550 eller genom brev på följande adress:
Runstigen, 576 35, Sävsjö

Bolaget skall bedriva äventyrshus, bedriva fritids-,rekreations- och turistverksamhet med boende och anordnande av events, fastighetsförvaltning, värdepappershandel och byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tobojo Fastighets AB och det är Hermansson, Johan Erik Patrik som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hermansson, Bo Sören som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ulf Boris Tomas som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Jan Georg Emanuel som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,