BS VVS & Alltjänst i Vrigstad AB

Jönköpings län

Information

BS VVS & Alltjänst i Vrigstad AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Sävsjö som är den kommunen där BS VVS & Alltjänst i Vrigstad AB finns. I Sävsjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. BS VVS & Alltjänst i Vrigstad AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket BS VVS & Alltjänst i Vrigstad AB har haft sedan 2006-03-16. BS VVS & Alltjänst i Vrigstad AB har funnits sedan och 2006-03-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till BS VVS & Alltjänst i Vrigstad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Eksjöhovgård 3, 576 91, Sävsjö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-4202841.

Sävsjö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är BS VVS & Alltjänst i Vrigstad AB Privat, ej börsnoterat.

BS VVS & Alltjänst i Vrigstad AB har idag 556696-9886 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för BS VVS & Alltjänst i Vrigstad AB

Bolaget skall bedriva VVS-arbeten, försäljning av däck samt bilservice och legoarbeten inom industrin samt därmed förenlig verksamhet.

I BS VVS & Alltjänst i Vrigstad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sundström, Björn Karl Christer som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammar, Helena Sofia som är född 1978 och har titeln Suppleant, Sjödahl, Nils Arne Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .