Fignet AB

Jönköpings län

Information

Fignet AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Sävsjö som är den kommunen där Fignet AB finns. I Sävsjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fignet AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Fignet AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Fignet AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Sävsjö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Fignet AB Privat, ej börsnoterat.

Fignet AB har idag 556685-4534 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Fignet AB

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, konsultverksamhet inom IT, import av varor och tjänster inom hemelektronik, agenturrörelse inom hemelektronik, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

I Fignet AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ståhl, Peter Jacob Fredric som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhl, Bertil Kenneth Hardy som är född 1941 och har titeln Suppleant, Lindblad, Jan Georg Emanuel som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .