Sävsjö Skorstensservice AB

Jönköpings län

Information

Sävsjö Skorstensservice AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Sävsjö som är den kommunen där Sävsjö Skorstensservice AB finns. I Sävsjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sävsjö Skorstensservice AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sävsjö Skorstensservice AB har haft sedan 2005-08-25. Sävsjö Skorstensservice AB har funnits sedan och 2005-08-25 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sävsjö Skorstensservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Björkängsg. 50, 576 32, Sävsjö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0382-10655.

Sävsjö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sävsjö Skorstensservice AB Privat, ej börsnoterat.

Sävsjö Skorstensservice AB har idag 556681-2748 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Sävsjö Skorstensservice AB

Bolaget skall utföra skorsstensrenoveringar och reparationer samt därmed förenlig verksamhet.

I Sävsjö Skorstensservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ahlander, Benny Andreas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlander, Charlotte Henriette M som är född 1979 och har titeln Suppleant, Katmark, Hans Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .