rum no7 AB

Jönköpings län

Information

rum no7 AB är ett av många verksamheter som finns i Sävsjö. Det är nämligen den kommunen som rum no7 AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

rum no7 AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2005-01-03.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på rum no7 AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-169730.

Sävsjö arbetar för att verksamheter som rum no7 AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för rum no7 AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva försäljning av inredning, kosmetiska produkter, hälsokost samt homestyling och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för rum no7 AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till rum no7 AB och det är följande personer, Andersson, Gertrud Camilla Alida som är född 1969 och har titeln VD, Andersson, Gertrud Camilla Alida som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Syrén, Linda Marie som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Jan Petrus Walfrid som är född 1970 och har titeln Suppleant, Syrén, Bert Joel som är född 1964 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Renée Ellesin som är född 1953 och har titeln Revisor.Sjödahl, Nils Arne Magnus som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för rum no7 AB är 556673-7143.