Antrum Förvaltning i Sävsjö AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Antrum Förvaltning i Sävsjö AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sävsjö här finns det många olika Aktiebolag. Antrum Förvaltning i Sävsjö AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Sävsjö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

Antrum Förvaltning i Sävsjö AB är momsregistrerat sedan2005-03-17 och har organisationsnummer 556672-8449.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Antrum Förvaltning i Sävsjö AB på följande adress Parallellg. 4, 576 33, Sävsjö.

Antrum Förvaltning i Sävsjö AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-03-17.

I Antrum Förvaltning i Sävsjö AB så sitter följande personer i styrelsen: , Hägg, Claes Johan Arne som är född 1974 och har titeln Suppleant , Lundgren, Bengt Anders Lennart som är född 1967 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.