Carrus Components AB

Jönköpings län

Information

Carrus Components AB är ett av många bolag som finns i Sävsjö. Det är nämligen den kommunen som Carrus Components AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Carrus Components AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-09-01.

Carrus Components AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2004-04-24. Men sedan 2005-09-01 så har Carrus Components AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till V. Järnvägsg. 22, 576 35, Sävsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Carrus Components AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0382-14390.

Sävsjö arbetar för att bolag som Carrus Components AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Carrus Components AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget ska bedriva mekanisk verkstad samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Carrus Components AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Carrus Components AB och det är följande personer, Larsson, Kent Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Thelander, Dan Anton som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Thulin, Jens Stefan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Landén, Mats Josef som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Carrus Components AB är 556661-4896.