Smålands Bredband AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Smålands Bredband AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sävsjö här finns det många olika Aktiebolag. Smålands Bredband AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Sävsjö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Smålands Bredband AB är momsregistrerat sedan2004-11-11 och har organisationsnummer 556659-6283.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-2252140 alternativt besöka eller skicka post till Smålands Bredband AB på följande adress 576 80 Sävsjö.

Smålands Bredband AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-11-11.

I Smålands Bredband AB så sitter följande personer i styrelsen: , Ekevid, Reiners Inge Lars-Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , Bengtsson, Carl-Axel Gilbert som är född 1943 och har titeln Suppleant . Fransson, Kjell Erik Artur som är född 1958 och har titeln Suppleant , Löfberg, Jan-Christer Gustaf som är född 1949 och har titeln Suppleant , Sjögren, Björn Christer som är född 1946 och har titeln Suppleant . . . . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att tillhandhålla IT-infrastruktur och att främja utvecklingen av informationsteknik till gagn för såväl offentlig verksamhet som näringsliv och allmänhet.