Copy Vision AB

Jönköpings län

Information

Copy Vision AB är ett av många företag som finns i Sävsjö. Det är nämligen den kommunen som Copy Vision AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Copy Vision AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-03-04.

Copy Vision AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2004-02-24. Men sedan 2004-03-04 så har Copy Vision AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Domaregården, 576 32, Sävsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Copy Vision AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0382-67197.

Sävsjö arbetar för att företag som Copy Vision AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Copy Vision AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva produktion av trycksaker, informationsmaterial och övrigt reklammaterial, konsultation inom marknadsföring, försäljning av möbler och andra inredningsdetaljer, caféverksamhet, aktiviteter inom upplevelseindustrin, förvaltning av fastigheter, värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Copy Vision AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Copy Vision AB och det är följande personer, Torstensson, Anders Johan Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstensson, Elisabeth Ruth M som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lindblad, Jan Georg Emanuel som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Copy Vision AB är 556656-5528.