Sävsjö Fjärrvärmeservice AB

Jönköpings län

Information

Sävsjö Fjärrvärmeservice AB är ett företag som finns i Sävsjö. I Sävsjö Fjärrvärmeservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Kjell Arnold Otto som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Teija Maarit som är född 1961 och har titeln Suppleant, Johansson, Tim Dennis som är född 1979 och har titeln Suppleant, Katmark, Hans Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, Lindblad, Jan Georg Emanuel som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sävsjö Fjärrvärmeservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sävsjö Fjärrvärmeservice AB på telefon 0382-12777.

Föremålet för bolagets verksamhet är svetsning och rörmontage med inriktning på fjärrvärmesektorn och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sävsjö Fjärrvärmeservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sävsjö Fjärrvärmeservice AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Sävsjö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sävsjö Fjärrvärmeservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-12-04 och Sävsjö Fjärrvärmeservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-12-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sävsjö Fjärrvärmeservice AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Sävsjö Fjärrvärmeservice AB har 556650-6936 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.