Calle P Budbil Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Calle P Budbil Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sävsjö. Det är nämligen den kommunen som Calle P Budbil Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Calle P Budbil Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-10-09.

Calle P Budbil Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2003-09-12. Men sedan 2003-10-09 så har Calle P Budbil Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hantverkareg., 576 35, Sävsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Calle P Budbil Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0382-52540.

Sävsjö arbetar för att företag som Calle P Budbil Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Calle P Budbil Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva godsbefordran i yrkesmässig trafik, idka annan därmed förenlig verksamhet samt ahndel med värdepapper.

Firmatecknare för Calle P Budbil Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Axeheim, Lars Axel Olow -Axeheim, Mats Håkan Lennart i förening med en av -Sandahl, Ingvar Evert Gustav -Sandahl, Thord Anders Eskil Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Calle P Budbil Aktiebolag och det är följande personer, Arbin, Anders Hugo Stefan som är född 1954 och har titeln VD, Arbin, Anders Hugo Stefan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Axeheim, Lars Axel Olow som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axeheim, Mats Håkan Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandahl, Ingvar Evert Gustav som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandahl, Thord Anders Eskil som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot.Sjödahl, Nils Arne Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, Köllerström, Dag Magnus som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Calle P Budbil Aktiebolag är 556648-7178.