JSM Johanssons Svets och Mekaniska AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns JSM Johanssons Svets och Mekaniska AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sävsjö här finns det många olika Aktiebolag. JSM Johanssons Svets och Mekaniska AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Sävsjö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

JSM Johanssons Svets och Mekaniska AB är momsregistrerat sedan2003-05-01 och har organisationsnummer 556641-1616.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0382-10150 alternativt besöka eller skicka post till JSM Johanssons Svets och Mekaniska AB på följande adress Brädgårdsg., 576 33, Sävsjö.

JSM Johanssons Svets och Mekaniska AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-05-01.

I JSM Johanssons Svets och Mekaniska AB så sitter följande personer i styrelsen: Johansson, Erik Magnus Roland som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Fransén, Anna Marie Victoria som är född 1978 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av metallkonstruktioner och maskiner inom industrin, entreprenadverksamhet inom energiförsörjning, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.