Sävsjö Plåt & Ventilation AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva arbete med byggnadsplåt och ventilation samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sävsjö Plåt & Ventilation AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sävsjö så är Sävsjö Plåt & Ventilation AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Sävsjö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sävsjö och i Jönköpings län. Redan 2002-01-28 så skapades Sävsjö Plåt & Ventilation AB och bolaget är har F-skattsedel Sävsjö Plåt & Ventilation AB har haft det sedan 2002-04-02.

Sävsjö Plåt & Ventilation AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-04-02

556622-4845 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sävsjö.

Just nu är Sävsjö Plåt & Ventilation AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Sävsjö Plåt & Ventilation AB så går det att nå dem via telefon på 0382-13433 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sävsjö Plåt & Ventilation AB är Viréhn, Peter Mikael som är född 1969 och har titeln VD, Viréhn, Peter Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Viréhn, Anne-Charlott Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Vilhelmsson, Frank Roland Thomas som är född 1951 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .