Vrigstad Läkarmottagning Ramvi AB

Jönköpings län

Information

Vrigstad Läkarmottagning Ramvi AB är ett av många bolag som finns i Sävsjö. Det är nämligen den kommunen som Vrigstad Läkarmottagning Ramvi AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vrigstad Läkarmottagning Ramvi AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-01-21.

Vrigstad Läkarmottagning Ramvi AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2001-07-10. Men sedan 2009-11-19 så har Vrigstad Läkarmottagning Ramvi AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Slättsjöv. 7, 570 03, Vrigstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vrigstad Läkarmottagning Ramvi AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0382-30297.

Sävsjö arbetar för att bolag som Vrigstad Läkarmottagning Ramvi AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vrigstad Läkarmottagning Ramvi AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva öppen hälso- och sjukvård, förvaltning och uthyrning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vrigstad Läkarmottagning Ramvi AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vrigstad Läkarmottagning Ramvi AB och det är följande personer, Lund Ramberg, Claes Gustav Torbjörn som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramberg, Vibe Steen som är född 1952 och har titeln Suppleant, Sjödahl, Nils Arne Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vrigstad Läkarmottagning Ramvi AB är 556612-9937.