Anders Sotar'n AB

Jönköpings län

Information

Anders Sotar'n AB är en verksamhet som finns i Sävsjö. I Anders Sotar'n AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Abrahamsson, Anders Gustav Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsson, Ulla Monika Iréne som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lindblad, Jan Georg Emanuel som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Anders Sotar'n AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Anders Sotar'n AB på telefon 0382-13845.

Bolaget skall bedriva fastighetssotning, elstadsservice, ventilationsbesiktning, konsultationer inom värme och ventilation, fastighetsförvaltning, värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Anders Sotar'n AB av bolagstypen Aktiebolag.

Anders Sotar'n AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Sävsjö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Anders Sotar'n AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-06-06 och Anders Sotar'n AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Anders Sotar'n AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Anders Sotar'n AB har 556610-8113 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.