Vrigstad Svets och Mekaniska AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sävsjö och Vrigstad Svets och Mekaniska AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Vrigstad Svets och Mekaniska AB är ett av dem. Statusen för Vrigstad Svets och Mekaniska AB är att Bolaget är aktivt.

Vrigstad Svets och Mekaniska AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-12-29. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Sävsjö där företaget finns i jobbar för att företag som Vrigstad Svets och Mekaniska AB ska trivas.

Vrigstad Svets och Mekaniska AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-02. I Sävsjö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva Mekanisk verkstad samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vrigstad Svets och Mekaniska AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-02.

Idag är Vrigstad Svets och Mekaniska AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sävsjö.

Vill man komma i kontakt med Vrigstad Svets och Mekaniska AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0382-30080.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Vrigstad Svets och Mekaniska AB är Karlsson, Jan Morgan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Bror Verner som är född 1943 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lindberg, Nicklas Mikael som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vrigstad Svets och Mekaniska AB har 556602-7198 som sitt organisationsnummer.