S Isakssons Kran & Transport AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sävsjö och S Isakssons Kran & Transport AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och S Isakssons Kran & Transport AB är ett av dem. Statusen för S Isakssons Kran & Transport AB är att Bolaget är aktivt.

S Isakssons Kran & Transport AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-02-11. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Sävsjö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som S Isakssons Kran & Transport AB ska trivas.

S Isakssons Kran & Transport AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-25. I Sävsjö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att S Isakssons Kran & Transport AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-25.

Idag är S Isakssons Kran & Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sävsjö.

Vill man komma i kontakt med S Isakssons Kran & Transport AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8343232.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med S Isakssons Kran & Transport AB är Isaksson, Sven Gösta Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sehlstedt, Karin Maria som är född 1966 och har titeln Suppleant, Sjödahl, Nils Arne Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

S Isakssons Kran & Transport AB har 556585-0996 som sitt organisationsnummer.