SwedGross Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns SwedGross Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sävsjö här finns det många olika Aktiebolag. SwedGross Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Sävsjö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

SwedGross Aktiebolag är momsregistrerat sedan2007-02-08 och har organisationsnummer 556581-1683.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0382-13888 alternativt besöka eller skicka post till SwedGross Aktiebolag på följande adress Odeng. 21, 576 31, Sävsjö.

SwedGross Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-02-08.

I SwedGross Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Karlsson, Bror Roger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Fäldt, John Henrik Pontus som är född 1971 och har titeln Suppleant , Hammarberg, Jan Christer som är född 1957 och har titeln Suppleant , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel inom färg- och kemikaliebranschen samt golvbranschen och därmed förenlig verksamhet.