NAPOX AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sävsjö och NAPOX AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och NAPOX AB är ett av dem. Statusen för NAPOX AB är att Bolaget är aktivt.

NAPOX AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-11-23. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Sävsjö där företaget finns i jobbar för att företag som NAPOX AB ska trivas.

NAPOX AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-08. I Sävsjö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, sälja konsult- tjänster inom företagsledning och produktionsledning, äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NAPOX AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-08.

Idag är NAPOX AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sävsjö.

Vill man komma i kontakt med NAPOX AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-72288.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med NAPOX AB är Claesson, Alf Gösta Evald som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Carina Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Sjödahl, Nils Arne Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

NAPOX AB har 556580-2054 som sitt organisationsnummer.