Ljunga Park Fastighets AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sävsjö och Ljunga Park Fastighets AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Ljunga Park Fastighets AB är ett av dem. Statusen för Ljunga Park Fastighets AB är att Bolaget är aktivt.

Ljunga Park Fastighets AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-08-02. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Sävsjö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ljunga Park Fastighets AB ska trivas.

Ljunga Park Fastighets AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-06-01. I Sävsjö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ljunga Park Fastighets AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-06-01.

Idag är Ljunga Park Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sävsjö.

Vill man komma i kontakt med Ljunga Park Fastighets AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0382-20610.

Firman tecknas var för sig av -Nord, Carl Johnny -Nord, Carl Rickard.

De som är på något sätt har med Ljunga Park Fastighets AB är Nord, Carl Johnny som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Carl Rickard som är född 1968 och har titeln Suppleant, Vilhelmsson, Frank Roland Thomas som är född 1951 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Ljunga Park Fastighets AB har 556574-2631 som sitt organisationsnummer.