Interweave Mediadesign AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sävsjö och Interweave Mediadesign AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Interweave Mediadesign AB är ett av dem. Statusen för Interweave Mediadesign AB är att Bolaget är aktivt.

Interweave Mediadesign AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-05-28. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Sävsjö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Interweave Mediadesign AB ska trivas.

Interweave Mediadesign AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Sävsjö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva grafisk formgivning, internettjänster såsom Webbyggeri samt reklamverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Interweave Mediadesign AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Interweave Mediadesign AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sävsjö.

Vill man komma i kontakt med Interweave Mediadesign AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0382-41142.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Interweave Mediadesign AB är Weiss, Robert Jürgen som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Weiss, Monika som är född 1965 och har titeln Suppleant, Vilhelmsson, Frank Roland Thomas som är född 1951 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Interweave Mediadesign AB har 556571-0646 som sitt organisationsnummer.