Vrigstad Hälsocenter AB

Jönköpings län

Information

Vrigstad Hälsocenter AB är en verksamhet som finns i Sävsjö. I Vrigstad Hälsocenter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ramberg, Vibe Steen som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund Ramberg, Claes Gustav Torbjörn som är född 1950 och har titeln Suppleant, Sjödahl, Nils Arne Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vrigstad Hälsocenter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Vrigstad Hälsocenter AB på telefon 0382-30029.

Bolaget skall bedriva egen hälso- och friskvårdsklinik samt förvalta fastighet, där hyresgästerna skall ha som främsta inriktning att förbättra människors hälsa och välmående, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vrigstad Hälsocenter AB av bolagstypen Aktiebolag.

Vrigstad Hälsocenter AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Sävsjö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Vrigstad Hälsocenter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Vrigstad Hälsocenter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vrigstad Hälsocenter AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vrigstad Hälsocenter AB har 556565-0693 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.