A-M Bilservice i Sävsjö Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sävsjö och A-M Bilservice i Sävsjö Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och A-M Bilservice i Sävsjö Aktiebolag är ett av dem. Statusen för A-M Bilservice i Sävsjö Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

A-M Bilservice i Sävsjö Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-12-21. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Sävsjö där företaget finns i jobbar för att företag som A-M Bilservice i Sävsjö Aktiebolag ska trivas.

A-M Bilservice i Sävsjö Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Sävsjö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bilreparationsverkstad samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att A-M Bilservice i Sävsjö Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är A-M Bilservice i Sävsjö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sävsjö.

Vill man komma i kontakt med A-M Bilservice i Sävsjö Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0382-61588.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Arnesson, Björn Anders Christer -Mollberg, Hans Alf Roland.

De som är på något sätt har med A-M Bilservice i Sävsjö Aktiebolag är Arnesson, Björn Anders Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mollberg, Hans Alf Roland som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnesson, Viveka Lovisa som är född 1951 och har titeln Suppleant, Mollberg Kristoffersen, Anna-Marie som är född 1956 och har titeln Suppleant, Katmark, Hans Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

A-M Bilservice i Sävsjö Aktiebolag har 556563-8862 som sitt organisationsnummer.