HelAst Bio AB

Jönköpings län

Information

HelAst Bio AB är ett av många verksamheter som finns i Sävsjö. Det är nämligen den kommunen som HelAst Bio AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

HelAst Bio AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

HelAst Bio AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1998-01-07. Men sedan 1999-01-01 så har HelAst Bio AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hjärtlandav. 7, 576 33, Sävsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HelAst Bio AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0382-12270.

Sävsjö arbetar för att verksamheter som HelAst Bio AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för HelAst Bio AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av tillbehör till cyklar och mopeder samt formsprutning av plast, utveckla produkter av plast samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för HelAst Bio AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HelAst Bio AB och det är följande personer, Hellqvist, Kjell Erik Ivar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Asterhed, Bo Tommy som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Erik som är född 1956 och har titeln Suppleant, Landén, Mats Josef som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för HelAst Bio AB är 556550-9816.