Johanssons Svets och Smide i Hylletofta AB

Jönköpings län

Information

Johanssons Svets och Smide i Hylletofta AB är ett företag som finns i Sävsjö. I Johanssons Svets och Smide i Hylletofta AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Thomas Lennart Ingemar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Borefur, Elin Rose-Marie som är född 1960 och har titeln Suppleant, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln Revisor, Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Johanssons Svets och Smide i Hylletofta AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Johanssons Svets och Smide i Hylletofta AB på telefon 070-8133925.

Bolaget skall bedriva tillverkning av kontorsmöbler, bilsläp och hästboxar, tillverkning inom metallindustri, reparationer av bilar, traktorer, maskiner och redskap, försäljning av delar och däck jämte transporter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Johanssons Svets och Smide i Hylletofta AB av bolagstypen Aktiebolag.

Johanssons Svets och Smide i Hylletofta AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Sävsjö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Johanssons Svets och Smide i Hylletofta AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Johanssons Svets och Smide i Hylletofta AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Johanssons Svets och Smide i Hylletofta AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Johanssons Svets och Smide i Hylletofta AB har 556522-6577 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.