JOREK Rolf Ekelund AB

Jönköpings län

Information

JOREK Rolf Ekelund AB är ett företag som finns i Sävsjö. I JOREK Rolf Ekelund AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är .

Vill man kunna komma i kontakt med JOREK Rolf Ekelund AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå JOREK Rolf Ekelund AB på telefon 0382-61971.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom nedan nämnda områden samt idka därmed förenlig verksamhet. tillverkning och försäljning av vattenbehandlingsutrustning, tillverkning och försäljning av komponenter till träindustin samt handelmed värdepapper och idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är JOREK Rolf Ekelund AB av bolagstypen Aktiebolag.

JOREK Rolf Ekelund AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Sävsjö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

JOREK Rolf Ekelund AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och JOREK Rolf Ekelund AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JOREK Rolf Ekelund AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Ekelund, Johan Rolf Olle -Ekelund, Rolf Jan Albert

JOREK Rolf Ekelund AB har 556521-3922 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.