Call for Life AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sävsjö och Call for Life AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Call for Life AB är ett av dem. Statusen för Call for Life AB är att Bolaget är aktivt.

Call for Life AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-18. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Sävsjö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Call for Life AB ska trivas.

Call for Life AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sävsjö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall vara verksamt inom telesponsring ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Call for Life AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Call for Life AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sävsjö.

Vill man komma i kontakt med Call for Life AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0382-30210.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Call for Life AB är Karsäter, Leif Helge som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Karsäter, Yvonne Hillevi Margaretha som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lindblad, Jan Georg Emanuel som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Call for Life AB har 556521-1579 som sitt organisationsnummer.