Lundby Förvaltning i Vrigstad AB

Jönköpings län

Information

I Sävsjö finns det ett Aktiebolag som heter Lundby Förvaltning i Vrigstad AB. Det finns flera företag som liknar Lundby Förvaltning i Vrigstad AB i Jönköpings län. Sävsjö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Lundby Förvaltning i Vrigstad AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Jönköpings län.

Sedan 1994-09-21 så har Lundby Förvaltning i Vrigstad AB varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Lundby Förvaltning i Vrigstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sävsjö.

Vill man komma i kontakt med Lundby Förvaltning i Vrigstad AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Gammelbyn, 570 03, Vrigstad. Vi ni istället prata med Lundby Förvaltning i Vrigstad AB så kan ni göra det på 0382-30210.

Förmålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultation inom ekomoni och redovisning, förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Sverlander, Johan Bengt som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Sverlander, Sylvia Maria som är född 1952 och har titeln Suppleant, Bringevik, Sivert Anders Ivar som är född 1949 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sverlander, Johan Bengt -Sverlander, Sylvia Maria .

Lundby Förvaltning i Vrigstad AB har 556491-6202 som sitt organisationsnummer.