Dan Burhén Möbler Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall tillverka och sälja möbler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dan Burhén Möbler Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sävsjö så är Dan Burhén Möbler Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Sävsjö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sävsjö och i Jönköpings län. Redan 1994-07-05 så skapades Dan Burhén Möbler Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

Dan Burhén Möbler Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556490-1485 är organisationsnummret för företaget som finns i Sävsjö.

Just nu är Dan Burhén Möbler Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Dan Burhén Möbler Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0382-67990 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dan Burhén Möbler Aktiebolag är Burén, Dan Folke Curt som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Burén, Dorota Malgorzata som är född 1971 och har titeln Suppleant, Claesson, Ola Bengt Axel som är född 1964 och har titeln Revisor, Johansson, John Peder Gunnar som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .