AB Vallsjö-Hus

Jönköpings län

Information

Bolaget skall driva förvaltning av värdepapper samt tillverkning av monteringsfärdiga trähus jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB Vallsjö-Hus vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sävsjö så är AB Vallsjö-Hus ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Sävsjö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sävsjö och i Jönköpings län. Redan 1994-05-10 så skapades AB Vallsjö-Hus och företaget är har F-skattsedel AB Vallsjö-Hus har haft det sedan 1996-01-01.

AB Vallsjö-Hus är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556487-4146 är organisationsnummret för företaget som finns i Sävsjö.

Just nu är AB Vallsjö-Hus Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med AB Vallsjö-Hus så går det att nå dem via telefon på 0382-50068 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB Vallsjö-Hus är Ström, John Mattias som är född 1968 och har titeln VD, Ström, John Mattias som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekdahl, Karl Göran Nicolaus som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lander, Georg Ingemar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenqvist, Stig Mats Gustaf som är född 1956 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.