Svenska Sol-Farm Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Svenska Sol-Farm Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Sävsjö som är den kommunen där Svenska Sol-Farm Aktiebolag finns. I Sävsjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svenska Sol-Farm Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Svenska Sol-Farm Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Svenska Sol-Farm Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0382-14358.

Sävsjö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Svenska Sol-Farm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Svenska Sol-Farm Aktiebolag har idag 556480-7211 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Svenska Sol-Farm Aktiebolag

Bolaget skall driva ekologiskt lantbruk och förädling av animaliska och vegetabiliska produkter samt entreprenad- verksamhet inom jord- och skogsbruk jämte grusprodukter samt driva turistnäring och därmed förenlig verksamhet, ävensom idka värdepappersförvaltning.

I Svenska Sol-Farm Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Malmborg, Leif Gustaf som är född 1943 och har titeln Likvidator, Ekenmo, Kenth Gillis Roger som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhling, Anders Olof som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Nässjö Ekonomihus Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .