Juristfirman Sara Granklint Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Juristfirman Sara Granklint Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sävsjö. Det är nämligen den kommunen som Juristfirman Sara Granklint Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Juristfirman Sara Granklint Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Juristfirman Sara Granklint Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1993-12-07. Men sedan 1996-01-01 så har Juristfirman Sara Granklint Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Teleg. 5, 570 02, Stockaryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Juristfirman Sara Granklint Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5620410.

Sävsjö arbetar för att företag som Juristfirman Sara Granklint Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Juristfirman Sara Granklint Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva juridisk konsultverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Juristfirman Sara Granklint Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Juristfirman Sara Granklint Aktiebolag och det är följande personer, Granklint, Sara Margit Elisabet som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Granklint, Marcus Karl Jonas som är född 1972 och har titeln Suppleant, Nordblad, Carina Iréne som är född 1967 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Juristfirman Sara Granklint Aktiebolag är 556478-6001.