IK Transport Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sävsjö och IK Transport Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och IK Transport Aktiebolag är ett av dem. Statusen för IK Transport Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

IK Transport Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-09-14. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Sävsjö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som IK Transport Aktiebolag ska trivas.

I Sävsjö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse avseende godsbefordran samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IK Transport Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är IK Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sävsjö.

Vill man komma i kontakt med IK Transport Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0382-21666.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med IK Transport Aktiebolag är Hermansson, Berit Möller som är född 1961 och har titeln VD, Hermansson, Berit Möller som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Kjell Herman Conny som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hermansson, Karl Inge Valdemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjödahl, Nils Arne Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

IK Transport Aktiebolag har 556473-5164 som sitt organisationsnummer.