Axel Jonsson Industrier Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Axel Jonsson Industrier Aktiebolag är ett företag som finns i Sävsjö. I Axel Jonsson Industrier Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Bernt Emanuel som är född 1944 och har titeln VD, Johansson, Bernt Emanuel som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ruth Miriam Kristina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Vilhelmsson, Frank Roland Thomas som är född 1951 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Axel Jonsson Industrier Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Axel Jonsson Industrier Aktiebolag på telefon 0382-34100.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av träskulpturer samt snickeri- och möbelprodukter ävensom idka därmed förenslig verkamhet.

Idag är Axel Jonsson Industrier Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Axel Jonsson Industrier Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Sävsjö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Axel Jonsson Industrier Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Axel Jonsson Industrier Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Axel Jonsson Industrier Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Axel Jonsson Industrier Aktiebolag har 556441-8688 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.