Ekonomibyrån i Småland Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Ekonomibyrån i Småland Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sävsjö här finns det många olika Aktiebolag. Ekonomibyrån i Småland Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Sävsjö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Ekonomibyrån i Småland Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556437-5540.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0382-20000 alternativt besöka eller skicka post till Ekonomibyrån i Småland Aktiebolag på följande adress Vrigstadv. 7, 570 02, Stockaryd.

Ekonomibyrån i Småland Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ekonomibyrån i Småland Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Hultqvist, Eva Maria Ulrika som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra ekonomiska konsultationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.