CADMEN KONSTRUKTION Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns CADMEN KONSTRUKTION Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sävsjö här finns det många olika Aktiebolag. CADMEN KONSTRUKTION Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Sävsjö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

CADMEN KONSTRUKTION Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556411-0202.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0380-13325 alternativt besöka eller skicka post till CADMEN KONSTRUKTION Aktiebolag på följande adress Storg. 35 B, 571 31, Nässjö.

CADMEN KONSTRUKTION Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I CADMEN KONSTRUKTION Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Ingbrant, Joacim Klas Ivar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Andersson, Pernilla Maria Ulrika som är född 1967 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med konstruktion- och utveckling inom huvudsakligen trä- el och mekanisk industri, samt därmed förenlig verksamhet.