Bröd Linders Åkeri Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bröd Linders Åkeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sävsjö. Det är nämligen den kommunen som Bröd Linders Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bröd Linders Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Bröd Linders Åkeri Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1990-04-23. Men sedan 1990-01-01 så har Bröd Linders Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Gränsg. 1, 576 36, Sävsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bröd Linders Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0382-13208.

Sävsjö arbetar för att företag som Bröd Linders Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bröd Linders Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall idka åkeri med tillhörande transporter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bröd Linders Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Linder, Anders Sven Mikael -Linder, Bo Jan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bröd Linders Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Linder, Anders Sven Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Linder, Bo Jan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Linder, Ann-Charlott som är född 1964 och har titeln Suppleant, Linder, Frida Ulrika Matilda som är född 1970 och har titeln Suppleant, Henricsson, Magnus Lars Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Arvidsson, Karl-Gustav Åke som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant.GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bröd Linders Åkeri Aktiebolag är 556394-0138.