Hjertbergs Data & Elektronik AB

Jönköpings län

Information

Hjertbergs Data & Elektronik AB är ett av många bolag som finns i Sävsjö. Det är nämligen den kommunen som Hjertbergs Data & Elektronik AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hjertbergs Data & Elektronik AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-01-13.

Hjertbergs Data & Elektronik AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1990-06-08. Men sedan 1996-01-01 så har Hjertbergs Data & Elektronik AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till St. Torget 1, 576 35, Sävsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hjertbergs Data & Elektronik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0382-13700.

Sävsjö arbetar för att bolag som Hjertbergs Data & Elektronik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hjertbergs Data & Elektronik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva handel med ADB-utrustning, konsult- och tillverkning av ritningar och konstruktioner samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hjertbergs Data & Elektronik AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Hjertberg, Enar Carl Bernt -Hjertberg, Lena Astrid Kristina.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hjertbergs Data & Elektronik AB och det är följande personer, Hjertberg, Enar Carl Bernt som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjertberg, Lena Astrid Kristina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Sjödahl, Nils Arne Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hjertbergs Data & Elektronik AB är 556391-7136.