Aktiebolaget Karlsson & Gunlers Skogstjänst

Jönköpings län

Information

556383-3564 är organisationsnummer för företaget Aktiebolaget Karlsson & Gunlers Skogstjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Karlsson & Gunlers Skogstjänst är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sävsjö som är den kommunen som Aktiebolaget Karlsson & Gunlers Skogstjänst finns i.

Aktiebolaget Karlsson & Gunlers Skogstjänst har varit registrerat sedan 1990-02-08 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Karlsson & Gunlers Skogstjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Aktiebolaget Karlsson & Gunlers Skogstjänst är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sävsjö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Karlsson & Gunlers Skogstjänst är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gunler, Sven Bengt Erik -Karlsson, Yngve Börje Oskar

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Karlsson & Gunlers Skogstjänst så kan ni göra det på telefon genom 0382-34063 eller genom brev på följande adress:
Biskopsbo, 570 03, Vrigstad

Bolaget skall bedriva maskinell skogsavverkning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Karlsson & Gunlers Skogstjänst och det är Gunler, Sven Bengt Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Yngve Börje Oskar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunler, Eva Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Karlsson, Christina Sonja Cecilia som är född 1962 och har titeln Suppleant, Sjödahl, Nils Arne Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, Alfredsson, Renée Ellesin som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor,