Växjö Sotningsdistrikt AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Växjö Sotningsdistrikt AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sävsjö här finns det många olika Aktiebolag. Växjö Sotningsdistrikt AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Sävsjö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

Växjö Sotningsdistrikt AB är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556383-3481.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0470-781000 alternativt besöka eller skicka post till Växjö Sotningsdistrikt AB på följande adress Sandv. 11, 352 45, Växjö.

Växjö Sotningsdistrikt AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Växjö Sotningsdistrikt AB så sitter följande personer i styrelsen: , Hvirf, Kerstin Ingegerd som är född 1962 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva skorstensfejeriverksamhet, konsultverksamhet inom ventilationsområdet, utföra lufttäthetsmätningar samt brandskyddskontroller ävensom idka därmed förenlig verksamhet.