J.P.S. Konsult i Vrigstad Aktiebolag

Jönköpings län

Information

J.P.S. Konsult i Vrigstad Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sävsjö. I J.P.S. Konsult i Vrigstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Våge Jan-Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Anna Elisabeth som är född 1962 och har titeln Suppleant, Pettersson, Yngve Kjell-Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, KP Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med J.P.S. Konsult i Vrigstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå J.P.S. Konsult i Vrigstad Aktiebolag på telefon 0382-30560.

Bolaget skall idka byggnadsverksamhet, projektering, småhus samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är J.P.S. Konsult i Vrigstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

J.P.S. Konsult i Vrigstad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Sävsjö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

J.P.S. Konsult i Vrigstad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och J.P.S. Konsult i Vrigstad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för J.P.S. Konsult i Vrigstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

J.P.S. Konsult i Vrigstad Aktiebolag har 556375-3218 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.