PISON Aktiebolag

Jönköpings län

Information

PISON Aktiebolag är ett bolag som finns i Sävsjö. I PISON Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Oliw, Oskar Carl Ove som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Oliw, Sonja Ingeborg som är född 1936 och har titeln Suppleant, Sterner, Jan Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med PISON Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå PISON Aktiebolag på telefon 0382-21215.

Bolaget skall bedriva handel, tillverkning och konsultverksamhet inom data- och processelektronikområdet samt handel och tillverkning av konsthantverk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är PISON Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

PISON Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Sävsjö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

PISON Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och PISON Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PISON Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

PISON Aktiebolag har 556372-9994 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.